Terme Banovci

Banovci 1a, 9241 Veržej02 513 14 40info@terme-banovci.sihttps://www.terme-banovci.si/

Kdo smo

Kjer se srečata domačnost in butična doživetja

Dobrodošli v idiličnih rustikalnih termah, kjer boste uživali v termalnih vrelcih. Majhno hotelsko naselje, klasični in FKK kamp sredi neokrnjene narave, ponujajo udobnost bivanja in sproščen oddih, v osrčju vinsko - kulinarične regije.

Zapeljite se s »prleško limuzino« in odkrijte skrite lokacije v Prlekiji. Ekskluzivna doživetja in program za vse generacije se bo zapisal v knjigo spominov. Za miren pobeg, družinski oddih ali romantičen umik. Tu vas čakajo prijazni ljudje.

Prepustite se blagodejnemu učinku termalnih izvirov v 5 ih zunanjih in 2 notranjih bazenih. Za najmlajše sta na voljo 2 tobogana, vodne igralne površine in zanimiv animacijski program, ki bo otroke popeljal v svet domišljije in raziskovanja, pri tem pa se tudi veliko naučijo in neizmerno uživajo.

Za popolno sprostitev ne zamudite obiska naših tradicionalnih prleških savn, kjer se dnevni programi prepletajo z vašimi željami, da postanejo vaši rituali savnanja resnično nepozabni. V našem Wellness kotičku pa bomo s številnimi programi za nego in pomlajevanje telesa poskrbeli za vaše popolno razvajanje.

Vaš oddih bo popoln z izbiro namestitvenih možnosti v domačem okolju hotela ali naselja hišic z bakonom ali teraso. Izberete lahko tudi mobilne hiške, v intimnem okolju, z lastnim jacuzzijem.

Okusite bogastvo lokalne prleške kuhinje v restavraciji ali baru Term Banovci, kjer se tradicija in sodobnost združujeta v harmonično simfonijo okusov. Ali pa si enostavno privoščite kozarček lokalnega vina, ki ga pridelajo naši bližnji vinarji.

Doživite nepozabno potovanje v svet užitkov, sprostitve in razvajanja!

Stalna ponudba

  • Paketi za tiste, ki želijo zares doživeti Prlekijo:
  • Romantična avantura v dvoje
  • Aktiven potep po Prlekiji
  • Simpatičen paket za upokojence
  • Družinska doživetja

Občasno v ponudbi

  • Wellness oddih v dvoje
  • Ponudba za počitnice

Moja košarica

Košarica je prazna.
0,00 €