Dostava in plačilo

Način plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • Plačilo po predračunu - Kupec na elektronski naslov, ki ga je navedel ob nakupu, prejme predračun, ki ga samodejno generira spletna trgovina. Po prejemu nakazila na naš transakcijski račun bomo pričeli z obdelavo vašega naročila in vam izdelek odpremili v zastavljenem roku.
  • Plačilo po povzetju - Kupcu se na elektronski naslov, ki ga je navedel ob nakupu, posreduje potrdilo naročila, kupec poravna kupnino z gotovino ali kartico pooblaščeni osebi dostavne službe Pošta Slovenije ali na drugih omogočenih dostavnih mestih dostavne službe. V primeru izbire plačila po povzetju se kupcu zaračuna manipulativni strošek v višini 1,80€, ki zajema strošek obddelave in transkacije plačila.
  • Plačilo s kreditno kartico - Kupec poravna kupnino neposredno na koncu nakupnega postopka z veljavno kreditno kartico

Dostava in rok dobave

Vaše naročilo bo odposlano najkasneje v roku štirih delovnih dni od oddaje naročila oziroma prejetega plačila, v kolikor se kupec odloči za način plačila po predračunu.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, postopek dostave in vročitve pošiljke določa pogodbeni partner. Ponudnik si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. Ponudnik ne odgovarja za zamude pri dostavi, nastale iz strani dostavne službe.

Pred dostavo vašega paketa vas bo o tem obvestila dostavna služba preko sms sporočila. Preko ponujene aplikacije boste lahko tudi prilagodili način vročitve oziroma določili prevzemno mesto. V kolikor vas ob poskusu vročitve pošiljke ne bo na navedenem naslovu, vam bo dostavna služba na istem naslovu pustila obvestilo o prispelem paketu ter možnem prevzemnem mestu. V kolikor paketa ne boste prevzeli v roku 8 dni, bo paket vrnjen ponudniku. Za vnovično pošiljanje paketa vam bo ponudnik zaračunal vnovičen strošek dostave po veljavnem ceniku.

Stroški dostave so izračunani pred zaključkom nakupa in se prištejejo končnemu znesku nakupa. Stroški dostave znašajo:

  • 2,80€ z ddv za pošiljke do 500g
  • 5,00€ z ddv za pošiljke do 5 kg
  • 7,00€ z ddv za pošiljke od 5 do 10kg
  • 8,40€ z ddv za pošiljke nad 10kg

V primeru, da je kupec naročili izdelke, ki jih ponudnik zaradi nepredvidljivih razlogov ne more odposlati v objavljenem roku,  je o tem dolžan obvestiti kupca in se z njim dogovoriti za podaljšanje roka dostave, zamenjavo izdelka ali prekinitvi naročila.

Moja košarica

Košarica je prazna.
0,00 €