Pravilnik o zasebnosti

Upravljavec osebnih podatkov

Osebni podatki, ki nam jih posredujete, se obdelujejo v Turistični zadrugi Prlekija z.o.o., so.p., s sedežem Cirila Jureša ulica 6, 9240 Ljutomer. Kontaktni podatki: info@visit-prlekija.eu, tel. 02 584 90 65 ali 040 544 940.

Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene komuniciranja z vami glede zagotavljanja našega blaga, za namene tržnega obveščanja prek elektronske pošte, pospeševanja prodaje, profiliranja strank s ciljem prilagojene ponudbe vsebin in izdelkov strankam v elektronski pošti in na spletnih straneh. Ob poslanih elektronskih sporočilih si zabeležimo prikaze na strani posameznikov prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil zabeležene podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Na osnovi zabeleženih podatkov in ustvarjenih profilov ne izvajamo avtomatiziranega sprejemanja odločitev.

Za namen obveščanja z elektronsko pošto hranimo

 • Ime
 • Priimek
 • Naslov
 • Naslov elektronske pošte
 • Telefonsko številko

Osebne podatke zbiramo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hranimo skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena.

Posredovanje osebnih podatkov

Zbirke osebnih podatkov hranimo na območju Republike Slovenije ter jih ne posredujemo v druge države.

Obdobje hrambe

Osebne podatke posameznika hranimo trajno oziroma do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.

V kolikor bi v našem podjetju prenehali nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma učinkovito in trajno izbrisali.

Prostovoljnost posredovanja podatkov in posledice neposredovanja

Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno. Osebnih podatkov nam niste dolžni posredovati, vendar vam v tem primeru določenih storitev ne bomo mogli nuditi oziroma z vami ne bomo mogli skleniti prodajne pogodbe pogodbe, Kateri podatki spadajo med takšne podatke, bomo navedli vsakič, ko bomo od vas pridobivali osebne podatke.

Vaše pravice

 • Vsak posameznik ima pravico, da za svoje podatke od nas kadarkoli zahteva
 • potrditev, ali obdelujemo vaše osebne podatke
 • vpogled, katere osebne podatke in za kakšen namen jih obdelujemo
 • informacijo o obdobju hrambe podatkov
 • popravek netočnih podatkov
 • popoln izbris podatkov
 • informacijo o morebitnem prenosu podatkov drugemu ponudniku sorodnih storitev
 • prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje podatkov, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.

Katerokoli od zgornjih zahtev lahko pošljete na naš elektronski naslov info@visit-prlekija.eu ali po pošti na naslov sedeža podjetja.

V primeru, da bi Turistična zadruga Prlekija želela nadalje obdelovati vaše osebne podatke za drug namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, vas bomo pred tako nadaljnjo obdelavo podatkov obvestili.

Postopek uveljavljanja pravic

V kolikor menite, da so vam z naše strani kakorkoli kršene pravice iz naslova varstva osebnih podatkov nas o tem obvestite na naš elektronski naslov info@visit-prlekija.eu ali po pošti na naslov sedeža podjetja.

Kadarkoli lahko podate pritožbo pri nadzornemu organu - Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji:

Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, https://www.ip-rs.si

Turistična zadruga Prlekija se zavzema za spoštovanje pravic posameznika na vseh področjih in stremi k poštenemu in korektnemu ravnanju v odnosu do svojih kupcev in varovanju njihovih osebnih podatkov.

Moja košarica

Košarica je prazna.
0,00 €