Izletniška kmetija na koncu vasi

Cven 48h, 9240 Ljutomer+386 (0)41 340 589www.nakoncuvasi.si

Kdo smo

Turistična kmetija na koncu vasi vas čaka v majhni vasici Cven v neposredni bližini Ljutomera in ponuja vso raznolikost prleškega podeželja. Po naročilu vam bodo pripravili pristne prleške jedi po receptih naših babic, ponujajo pa tudi degustacijo njihovih domačih vin ali degustacijo v Enoteki Ljutomer. Lastnica Suzana speče izvrstno prleško gibanico, s katero je tudi zmagala na letošnjem državnem ocenjevanju prleških gibanic v kategoriji tržnih ponudnikov.

Sprejemajo tako individualne goste kot večje skupine do petdeset ljudi, pri njih pa lahko praznujete tudi razne slavnostne dogodke. Z licenco turističnega vodnika po Pomurju vam pomagajo pri organizaciji izletov in svetujejo glede preživljanja časa v okoliških krajih. Še posebej radi vas popeljejo na spust po reki Muri, ki je eno od štirih biosfernih območij v Sloveniji pod zaščito Unesca.

Na Kmetiji na koncu vasi,  od koder prihaja tudi slovenska vinska kraljica leta 2015, vas vabijo, da preživite vikend drugače – po domače. Na njihovem idiličnem vrtu sredi obsijanih travnikov in polj se bodo brezskrbno zabavali tudi otroci, kjer je obilo prostora za igranje na gugalnicah in igralih. Za vse obiske je potrebna predhodna najava.

Stalna ponudba

  • Domače jedi po naročilu
  • Domače vino
  • Nedeljska kosila
  • Degustacije po predhodni najavi
  • Praznovanja dogodkov
  • Vodeni izleti po Pomurju

Moja košarica

Košarica je prazna.
0,00 €