Apartmaji in šotorišče Silva

Cezanjevci 8, 9240 Ljutomer041 427 380apartmajisilva@gmail.comwww.apartmaji-silva.com

Kdo smo

Mirno bivanje v energijsko obnovljeni hiši (leta 2021) s popolnoma opremljenimi apartmajih in sobah, in v šotorišču dvoposteljni bungalovi v sami naravi.

Smo v osrčju Prlekije, od Bioterm Mala Nedelja in term Banovec oddaljeni slabih 9 km, nekaj manj od vinorodnega turističnega Jeruzalema. Le 3 km je od nas oddaljeno Gajševsko jezero, kjer najdejo svoj mir ribiči, v vetrovnem vremenu pa tam uživajo surfarji. Mimo nas peljejo pohodne poti, kolesarske poti, trgovina je od nas le slabih 5 min hoje.

V apartmajski hiši v apartmajih in sobah lahko sprejmemo 20 oseb, v šotorišču še 21oseb, lahko pa si postavite tudi svoje šotore.

V šotorišču je velik pokrit skupni prostor, kjer je na razpolago hladilnik z zamrzovalnikom, štedilnik (2x plin, 2x elektrika), el.roštilj in roštilj na drva oz. oglje, krušna peč, tekoča topla in hladna voda, mize in klop.

V prijetni jedilnici nudimo samopostrežne zajtrke, skupine pa si lahko jedilnico najamejo za  druženje, sestanke ali izobraževanje.

Našim gostom nudimo brezplačno degustacijo bučnega olja in semen v oljarni Središče ob Dravi, brezplačno degustacijo vin v "Verus vinogradi" Ormož,  20% popust na kopanje in savno v Biotermah Mala Nedelja, 20% popust na kopanje v termah Banovci, popust na hrano v odlični restavraciji, ....

Vsakega gosta sprejmemo s kozarčkom vina in jim svetujemo kaj si ogledati ( ali peš ali s kolesom) in kako najboljše preživeti čas v Prlekiji.

Na razpolago imamo tudi električna in navadna kolesa.

  • Facebook: https://www.facebook.com/apartmajihttps://www.booking.com/hotel/si/apartmaji-glamping-in-a-otoria-ae-silva.sl.html?aid=304142&label=gen173nr-1FCAEoggI46SILVA/

Stalna ponudba

  • Samopostrežni zajtrki

Moja košarica

Košarica je prazna.
0,00 €