Apartmaji in šotorišče Silva

Cezanjevci 8, 9240 Ljutomer+386 (0)41 423 320apartmajisilva@gmail.comwww.apartmaji-silva.com

Kdo smo

Sredi gričev in vinogradov, 3 km od mesta Ljutomer, lahko počitnikujete v nastanitvah Apartmaji in šotorišče Silva, kjer vam bosta z veseljem odprla svoja vrata domačina Silva in Vlado, ki veljata za vrhunska gostitelja. Gostje ju radi pohvalijo, da se trudita ustreči vsaki njihovi želji. Na voljo je šest enot: trije apartmaji, en studio in dve sobi, skupno 23 postelj. Apartmaji in studio imajo opremljeno kuhinjo, vsaka enota ima svojo kopalnico, televizijo, brezžično internetno povezavo. Parkirni prostor je ob hiši.

Za apartmajsko hišo je majhno šotorišče, kjer se nahaja pet dvoposteljnih bungalovov in troposteljni bungalov ter dva velika šotora, ki stojita na lesenem podestu, prekritem s slamo. Eden ima eno spalnico s tremi posteljami, drugi pa dve spalnici z velikima ležiščema za dve osebi.

V šotorišču je velik pokrit skupni prostor, kjer je na razpolago hladilnik z zmrzovalnikom, električni kuhalnik, električni roštilj in roštilj na drva oz. oglje, krušna peč, tekoča voda, mize in klopi in posebnost: sodček, kjer je vedno ohlajeno dobro prleško vino, ki si ga postreže vsak sam. V okolici so številne kolesarske poti in možnosti za družinske izlete in aktivnosti.

Stalna ponudba

  • Sobe
  • Apartmaji
  • Bungalovi
  • Šotorišče/kamp

Moja košarica

Košarica je prazna.
0,00 €